Aikuisten jalkapallon kesäturnaus Nurmijärvellä

Alkaa: 15.06.2019 klo 15:00Loppuu: 15.06.2019Osoite: Kiljavantie
05200 Nurmijärvi
Ilmoittaja

Kuvaus:

Nurmijärven Jalkapalloseura järjestää lauantaina 15.6.2019
AIKUISTEN HARRASTE JALKAPALLOTURNAUKSEN Rajamäen liikuntapuiston alueella (Kiljavantie, Rajamäki) alkaen klo 15.00.
Turnauksessa on erinomainen kahvio ja lähialueen palvelut. Turnaus sopii kaikille pilke silmäkulmassa pelaaville aikuisille futaajille.

Turnauksen hinta 165 euroa/joukkue.

Pelitapa 5 v 5, peliaika 20 min, 4 peliä, ei paitsiota, rajaheitto, maalivahdin aloitus ei saa ylittää puolen kentän rajaa 5 v 5 peleissä. Pelataan kolme alkusarja ottelua ja sen jälkeen sijoitusottelut. Harrastesarjan pelit pelataan ¼ nurmikentällä ja ”ammattilaiset” pelit pelataan ½ kentällä tekonurmella. Sekasarjoihin suositellaan sekajoukkuetta eli naisia ja miehiä.
Pisteet lasketaan siten, että voitosta 3 p, tasapelistä 1, häviö 0, jos pisteet ovat tasan, ratkaisevat maalierot ja keskinäiset ottelun tulokset sijoituksen.

SARJAT JA TASOT:
Aloittelijat ja vähemmän pelanneet sekasarja 5 v 5
Sarja tarkoitettu sekajoukkueille, jotka olette esim. futisjunnujen vanhempia, joilla ei ole itsellä pelikokemusta tai mitään käsitystä siitä, mitä pallon kanssa kentällä tehdään ja miten säännöt menee. Tai olet koonnut joukkueen firmasi työntekijöistä, kaveriporukasta joka odottaa kesäistä saunailtaa. Myös futiskoulujen vasta-alkajille tämä sarja on sopivin.

Enemmän pelanneet; sekasarja 5 v 5
Sarja on tarkoitettu jonkunlaista pelikokemusta omaaville. Esim. harraste/puulaakisarjoja pelaaville kaveri- tai työporukoille, jotka eivät uskalla kokeilla taitojaan ammattilaisten sarjassa.

”Ammattilaiset” sekasarja 7 v 7
Teillä on suurimmalla osalla takana loistava futistulevaisuus, tai vielä edessä sellainen. Olette siis potkineet palloa useamman vuoden (tai vuosikymmenen) ajan elämästänne. Ainakin osa pelaajista pelaa divaritasolla ja muidenkin taidot sinne riittäisivät.

Linkit ilmoittautumiseen:
https://www.njs.fi/aikuisten-turnaus/